Brave za vrata , cilindri za vrata, prihvatnici

Prikaz 1-9 od 252 rezultata

Da li se i vasa vrata tesko otkljucavaju, brava za vrata cesto zaglavljuje, kljuc tesko ulazi u bravu? Problem se javlja kada se cilindri za brave zaglave ili se ostete nakon nekog vremena. Jedino resenje je ugradnja nove brave za vrata ili cilndra za vrata. Osnovna funkcija ovog okova za vrata jeste pruzanje sigurnostu u smislu zakljucavanja vrata. Nasa ponuda raspolaze sirokim asortimanom u kom se mogu naci brave za sobna vrata, brave za ulazna vrata, brave za aluminijska vrata, cilindri i katanci.

Brave za ulazna vrata

Veoma je vazno da brave za ulazna vrata funkcionisu kako treba, pre svega zbog bezbednosti jer cesto se desi da se vrata ne zatvore dobro sto predstavlja idealnu priliku za provalnike. Pored toga brava za ulazna vrata mora biti cvrsta kako bi sprecila bilo kakav pokusaj obijanja ali i da bi njen vek trajanja bio duzi.

Brave za sobna vrata

U vecini stanova i kancelarija brave za sobna vrata ne rade kako treba pa zbog toga nije moguce zatvoriti vrata. Takode se desava da je brava za sobna vrata zaglavljena pa se vrata sobe ili kancelarije sama otvaraju. Ugradnjom nove brave mozete resiti ovaj problem.

Brava za vrata cena

Cena brave za vrata zavisi od toga da li su namenjen brave za PVC, ALU ili brave za drena vrata. Isto tako na cenu utice i model brave, material od kog je proizvedena ali i trend proizvodaca.

Cilindri za brave

Cilindri su sastavni deo brave i oni vrse osnovnu funkciju brave. Cilindri za brave sluze da se vrata zakljucaju. Ukoliko imate problem sa zakljucavanjem verovatno nije uredu cilindar, pa je nekada dovoljno zameniti samo cilindar a ne celu bravu za vrata.

Katanac

Cesto katanac predstavlja prvu iniju zastite od krada i provala. Katanci u nasoj ponudi su vrhunskog kvaliteta i proizvedeni od hromiranog celika sto garantuje potpunu sigurnost.